Flash-game.net

Flash-game.net är den perfekta sidan för dig som tycker om att spela olika online- och flash-spel. På sidan kan du hitta spel i alla möjliga olika kategorier som action-, sport-, äventyrs-, och skjutarspel.

iPhone, iPad och Android

Flash-game har en helt egen kategori för spel som du kan spela på bärbara enheter. De har spel som är specialgjorda för iPhone, iPad och Android, utbudet är absolut bäst när det kommer till iPhone- och iPadspelen.

Iphone

Desert Rage Rider

Ett spel som spelas mycket är Desert Rage Rider och det hittar du enkelt genom sökfunktionen som finns på webbsidan. Spelet går ut på att du ska ta dig från punkt A till punkt B med din motocross. På vägen finns det mycket hinder som göra det hela enklare sagt än gjort. För att klara banorna måste du se till att motocrossen har rätt fart och rätt lutning när den träffar vissa hinder.

Bubble Pop Deluxe

Bubble Pop Deluxe är ett spel där du behöver tänka snabbt för att klara banorna. Du ska skjuta ned olika bubblor och beroende på vilken formation bubblorna har kommer de att falla olika. Med tiden kommer det fler bubblor och om du inte lyckas skjuta bort dem tillräckligt snabbt kommer du att förlora.