Tips på roliga spel

Har du lite tid över? Då kommer här några exempel på de flash-spel som är roligast och populärast just nu:

Realm of the Mad God

Realm of the Mad God är ett spännande spel där du transporteras till en fantasivärld där ondskan styr. Du måste slåss mot monster medan du utför uppdrag samtidigt som du samlar på dig nödvändig utrustning. Stora belöningar väntar om du slåss mot de allra svåraste motståndarna – men där finns också risken att din karaktär dör. Då förlorar du allt och måste börja om igen. Allt händer väldigt snabbt och det gör spelet riktigt spännande. Det krävs hög koncentration och skicklighet för att vinna.

Hall of Gods

Den som är ute efter ett spännande men mindre krävande spel med potentiellt stora belöningar bör försöka sig på en av de många videoslots som finns där ute. Storfavoriten Hall of Gods från svenska Net Entertainment är ett av de absolut populäraste slotspelen just nu. Hall of Gods är baserat på den nordiska mytologin och innehåller de välkända asagudarna Oden, Tor, Loke, Odens korpar Hugin och Munin med mycket mera. Hall of Gods kan du spela på flertalet spelsajter på nätet. En av de egenskaper som gjort Hall of Gods så populärt är att att spelet har flera progressiva jackpottar – en Mega, en Midi och en Mini, som alltså växer hela tiden och som många spelare som spelar på spelen bidrar till.

slots

 

Dead Frontier

Är du inte så imponerad av gudar, onda eller goda, och vill hellre spela ett överlevnadsspel? Då är Dead Frontier ett hett tips. Du kan välja att spela som en av flera olika karaktärer med olika styrkor och svagheter – gemensamt har de alla att de måste försöka överleva zombieapokalypsen. Zombiemytologin har fått ett uppsving under senare år och Dead Frontier är ett av de bättre spelen som kommit ur detta. Det är ett spännande och framför allt roligt actionspel.