Klassiska flashspel

Flashspel var något som kan sägas revolutionerade spelvärlden. Inte som konsoler eller som när FPS-spelen online kom, men på sitt sätt. De gjorde det möjligt att spela hundratals spel utan att äga dem.

Det enda som krävdes var att du hade en internetuppkoppling, och det fina var att du dessutom inte var nödgad att ha någon supersnabb uppkoppling heller. Revolutionerande på sitt sätt alltså. Nu tänkte vi därför räkna upp några av våra favoriter när det begav sig.

Pacman

Det kanske mest klassiska arkadspelet i historien av spel är förmodligen Packman. Ni som spelat detta vet att Packman inte är något för den som har minsta problem med stress, för när spökena får färg och börjar att jaga dig, ja då är det inte långt till att bli panikslagen. Packman är som ni kanske känner till inte ett fenomen just för flashspel, utan det flyttade helt enkelt in i datorerna från arkadspelen när den tekniken kom.

Bike Mania

Till sist ett annat spel som kunde få en att slita sitt hår på grund av frustrationsnivån det kunde skapa. Bike Mania handlade om att styra en trialmotorcykel över olika hinder utan att, så att säga ramla av motorcykeln. Har du glömt eller rent utav inte testat, ta då en titt här nedan på hur det kunde se ut.