Flash-spel.se

Flash-spel.se är en svensk sida som blivit en av de mest välbesökta svenska sidor där du kan spela flash-spel. Sidan är dock på engelska för att också kunna locka spelare från andra delar av världen. Sidan har nästan 3000 olika spel vilket innebär att du alltid kommer hitta något som passar din smak.

Du behöver inte installera några av spelen utan alla finns tillgängliga direkt via hemsidan. För att spela behövs däremot ett insticksprogram för att webbläsaren ska kunna läsa flash som spelen är uppbyggda av. Om du mot förmodan inte redan skulle ha insticksprogrammet installerat är det lätt att ladda hem det via hemsidan.

Spel

Smidig sökfunktion

Sidan har en smidig sökfunktion där du kan använda dig av nyckelord för att hitta spel. Om du redan vet att du tycker om att spela motocrosspel kan du bara skriva in till exempel Moto i sökfältet och då kommer du att få upp många olika spel. Denna kategori spel är en av de mest populära.

Shooter-spel

En annan populär kategori är de olika shooter-spelen som finns. Zombie Outbreak 2 är ett spel där du ska försöka fly ur en stad där alla människor blivit förvandlade till zombier. I spelet är det viktigt att du hittar bra vapen som du också kan uppgradera. Det betyder att du i slutet av spelet kommer attmöta stora mängder zombier men där du också har bättre vapen.

Save the Princess

Ett spel som har ett lite annorlunda mål är (Don’t) Save the Princess. Där ska du hindra kungens hjältar från att rädda prinsessan som du kidnappat.